Landskapsbild med fält och några träd

Aktuelt hos Semper

Her kan du læse nyheder fra os og få information om aktuelle begivenheder.

Coronavirus

Sådan gør vi hos Semper

I øjeblikket påvirker Coronavirus i høj grad både os og andre. Den nærmeste tid bliver udfordrende og handler for os om, at gøre alt hvad vi kan for at kunne fortsætte med at levere vigtige produkter ved at minimere risikoen for medarbejdere, virksomhed, kunder, forbrugere og samfundet.

Vores fokus er altid at kunne tilbyde god og næringsrig mad til dem, hvor maden har en ekstra vigtig betydning, nemlig små og store børn og personer md cøliaki. I disse dage er den opgave vigtigere end nogensinde.

På nuværende tidspunkt fungerer alle leverancer til og fra Semper som planlagt. Både vores fabrikker i Götene og Korsnäs er i gang, og vi producerer med den højeste hastighed vi kan for at imødekomme efterspørgslen. Der er i øjeblikket ingen tegn på forstyrrelser i levering, men vi kan ikke give nogen garantier eller løfter om, hvordan det ser ud i fremtiden. Vi opdaterer og forholder os dagligt ud fra, hvordan situationen ændrer sig.

Alle medarbejdere gør en fantastisk indsats og implementerer de nødvendige og proaktive foranstaltninger. Sundhed er vores højeste prioritet, vi følger og har stor tillid til retningslinjerne og anbefalingerne fra de nationale myndigheder.

Derudover gør vi følgende:

  • Vi beskytter både os selv og andre ved at være ekstra omhyggelige med hygiejne osv.
  • Vi bliver hjemme ved de mindste symptomer på sygdom.
  • Vi minimerer fysiske møder og erstatter med digitale, når det er muligt.
  • Der foretages ingen rejser.
  • Vi anbefaler, at vores medarbejdere på kontorerne i Valby, Stockholm, Helsinki og Oslo arbejder hjemmefra, hvis det er muligt.
  • Ingen eksterne besøg på vores kontorer eller fabrikker.


Vi befinder os i en usædvanlig situation. Hos Semper gør vi alt hvad vi kan for at sikre en tryg adgang til vores produkter, samtidig med at vi fokuserer på at minimere risiciene for vores medarbejdere.

Varme hilsener
Semper

Flere nyheder og aktuelle begivenheder

Besøg vores presserum på MyNewsDesk og hold dig opdateret om de seneste nyheder fra os hos Semper.