Nyt design på alle Allomin 2 fra Semper Børnemad

Se vores nye Allomin 2 design

Endelig er Allomin 2 her i et flot nyt design! I løbet af efteråret/vinteren 2022 får alle produkter i Allomin 2-serien et nyt flot design. I den forbindelse ændrer vi også navne på nogle af vores produkter.

Vi er meget stolte af vores opskrift, som er baseret på svensk forskning med en unik sammensætning af mælkefedt og vigtige næringsstoffer. Du kan være sikker på, at alle Allomin 2 har de samme opskrifter som før.
Allomin 2 Syrnet SensiSoft - nyt navn og nyt design, tilskudsblanding fra Semper

Allomin Syrnet 2 får nyt navn

Den variant du kender som Allomin Syrnet 2 skifter navn til Allomin 2 Syrnet SensiSoft, så navnet bedre afspejler hvad den kan. Indholdet er nøjagtigt det samme som før. Det er kun navnet på varianten vi har ændret - indholdet i pakken er helt som du kender det fra tidligere!

Allomin 2 SensiPro+, nyt navn og design, tilskudsblanding fra Semper

Allomin SensiPro 2 får nyt navn og ny flot farve!

Den variant du kender som Allomin SensiPro 2 skifter navn til Allomin 2 SensiPro+. Vi tilføjer plustegnet for at gøre det mere tydeligt, at den er beriget med probiotika i form af mælkesyrebakteriern L. reuteri Protectis®. Ydermere har vi ændret pakken farve til "golden". Du kan være helt tryg! Indholdet er præcis de samme som tidligere.

Allomin 2-produkter med det tidligere design kan forblive i butikkerne et stykke tid endnu.
Allomin 2 med nyt design, tilskudsblandinger fra Semper

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, råder vi dig til at læse vores spørgsmål og svar om opdaterede Allomin 2-produkter via linket nedenfor. For andre spørgsmål eller bekymringer er du meget velkommen til at kontakte os via forbrugerkontakt >>.