Back to

STEP-opskrifter fra 6 måneder

Babymad opskrifter til at fortsætte de gode madvaner

Grønnere babymad med flere grøntsager, bælgfrugter og gode smagsoplevelser! Disse babymadsopskrifter er baseret på forskning i, hvordan man får børn til at spise flere grøntsager. Afhængig af barnets alder, og hvor langt dit barn er kommet på sin madrejse, kan konsistensen og portionsstørrelsen variere. Måltidet er nøje ernæringsmæssigt beregnet, så det passer til børn i de forskellige aldre.

STEP opskrift Gulerod, pastinak, bønner, havre og persille

Opskrift

Gulerod, pastinak, bønner, havre og persille

Fortsæt med at lave babymad efter STEP-metoden og giv din baby en spændende smagskombination af pastinak, bønner og persille! Denne babymadsopskrift er ligesom de andre STEP-opskrifter baseret på forskning i, hvordan man får børn til at spise flere grøntsager. Afhængig af babys alder, og hvor langt dit barn er kommet på sin spiserejse, kan portionsstørrelsen variere. Opskriften kan derfor række til mere end ét måltid. Konsistensen varierer også afhængig af alderen. Måltidet er nøje ernæringsmæssigt beregnet, så det passer til børn i de forskellige aldre.

STEP opskrift Kartoffel, gulerod, hvid fisk, ræddike og purløg fra Semper Børnemad

Opskrift

Kartoffel, gulerod, hvid fisk, ræddike og purløg

Tid til at prøve babymad med hvid fisk, ræddike og purløg! Denne babymadsopskrift er ligesom de andre STEP-opskrifter baseret på forskning i, hvordan man får børn til at spise flere grøntsager. Afhængig af barnets alder, og hvor langt dit barn er kommet på sin spiserejse, kan portionsstørrelsen variere. Opskriften kan derfor række til mere end ét måltid. Konsistensen varierer også afhængig af alderen. Måltidet er nøje ernæringsmæssigt beregnet, så det passer til børn i de forskellige aldre.

STEP-opskrift Majroe, kålrabi, havrekerner, linser og persille fra Semper Børnemad

Opskrift

Majroe, havrekerner, linser og persille

Tilbyd dit barn en spændende smagskombination af majroe og persille. Denne babymadsopskrift er ligesom de andre STEP-opskrifter baseret på forskning i, hvordan man får børn til at spise flere grøntsager. Afhængig af barnets alder, og hvor langt dit barn er kommet på sin spiserejse, kan portionsstørrelsen variere. Opskriften kan derfor række til mere end ét måltid. Konsistensen varierer også afhængig af alderen. Måltidet er nøje ernæringsmæssigt beregnet, så det passer til børn i de forskellige aldre.

Step-opskrift Kartoffel, grønne ærter, persillerod og gulerod fra Semper Børnemad

Opskrift

Kartoffel, grønne ærter, persillerod og gulerod

Fortsæt med at opdage spændende nordiske smagsoplevelser med STEP-opskrifterne! Denne babymadsopskrift er ligesom de andre STEP-opskrifter baseret på forskning i, hvordan man får børn til at spise flere grøntsager. Afhængig af barnets alder, og hvor langt dit barn er kommet på sin spiserejse, kan portionsstørrelsen variere. Opskriften kan derfor række til mere end ét måltid. Konsistensen varierer også afhængig af alderen efter opskriften. Måltidet er nøje ernæringsmæssigt beregnet, så det passer til børn i de forskellige aldre.

STEP opskrift Gulerod, kartoffel, hakket kød, peberrod, dild og sennep fra Semper Børnemad

Opskrift

Gulerod, kartoffel, hakket kød, peberrod, dild og sennep

Fortsæt med at lave babymad efter STEP og prøv en ny ret med smag af peberrod, dild og sennep. Godt, hjemmelavet og med nordisk smag! Denne babymadsopskrift er ligesom de andre STEP-opskrifter baseret på forskning i, hvordan man får børn til at spise flere grøntsager. Afhængig af barnets alder, og hvor langt dit barn er kommet på sin spiserejse, kan portionsstørrelsen variere. Opskriften kan derfor række til mere end ét måltid. Konsistensen varierer også afhængig af alderen. Måltidet er nøje ernæringsmæssigt beregnet, så det passer til børn i de forskellige aldre.