Glutenfri vegansk mocca black beans kage
Kager og sødt

Glutenfri og vegansk mokka & black bean kage

Anmeldelser

(2 votes)

(2 votes)

Kombinationen af kaffe og chokolade er en ren vinder! De sorte bønner giver moussen en cremet konsistens. Kan også laves uden laktose og mælk.

  • Tilberedningstid
    60 minutter
  • Portioner
    10-12
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

    Havrebund:

    1. Blend dadler, reven kokos, kakaopulver og salt.

    2. Tilsæt kokosolie og havregryn. Blend. 

    3. Fordel massen i en 22 cm form med aftagelig kant. Stil på køl i fryseren eller køleskabet og gå i gang med fyldet.

    Mousse:

    1. Blend bønner, udkernede dadler, yoghurt, vanilje og eventuelt cayennepeber i nogle minutter. Du opnår det bedste resultat med en højhastighedsblender.

    2. Tilsæt chokolademassen og fortsæt med at blende, indtil blandingen bliver til en ensartet mousse.

    3. Fordel moussen på havrebunden og lad tærten sætte sig i fryseren mindst 1 time.

    4. Tag tærten ud ca. 30 minutter inden servering. Pynt med skiver af friske jordbær, kakaonibs eller nogle grofthakkede kaffebønner.

    5. Tip! Lav en dobbelt portion moussen, hvis du vil have en højere kage.