Limosilactobacillus Reuteri Protectis

Probiotika er mikroorganismer eller levende, nyttige bakterier som gavner den normale bakteriebiota i tarmen på en positiv måde. De fleste probiotika hører til mælkesyrebakterier som laktobaciller og bifidobakterier. Limosilactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938) er en af ​​de mest velundersøgte probiotika hos spædbørn og børn. Til dato er L. reuteri blevet testet i 224 kliniske forsøg med i alt 18.000 individer i alle aldre. 110 af disse studier er udført på børn, fra nyfødte op til 18 år, og 114 studier er blevet udført på voksne.

Definition af probiotika

Probiotika er defineret som "levende mikroorganismer, som, når de gives i tilstrækkelige mængder, giver sundhedsmæssige fordele for den person, der indtager dem" (WHO 2002). For at et produkt kan defineres som probiotisk, kræves det, at sundhedseffekter er påvist i kliniske studier. Derudover skal et probiotisk produkt indeholde samme bakteriestamme eller -stammer og samme dosis som den, der er brugt i de kliniske undersøgelser. Limosilactobacillus reuteri Protectis® er en patenteret naturlig mælkesyrebakterie og opfylder WHOs krav til probiotika.

Header Baby - baby drinking from bottle

Artikel

Studier om Limosilactobacillus reuteri Protectis*

Probiotika er mikroorganismer eller levende, sunde bakterier, der gavner den normale bakterieflora i tarmen på en positiv måde. De fleste probiotika hører til mælkesyrebakterier som laktobaciller og bifidobakterier. Limosilactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938) er en af ​​de mest velundersøgte probiotika hos spædbørn og børn. Til dato (maj 2020) er L. reuteri blevet testet i 224 kliniske forsøg med i alt 18.000 individer i alle aldre. 110 af disse undersøgelser er udført på børn, fra nyfødte op til 18 år. Resultaterne er publiceret i 207 videnskabelige artikler (maj 2020). Du kan læse mere om L. reuteri på www.biogaia.com.

*Nyt navn siden 2021