Bedre og bedre ske for ske

Prøv en unik smagemetode. Lær din baby at elske grøntsager!

Begynd smagerejsen!

Mad til dit barn

Vores mest populære artikler samlet til dig!

For en ny forælder er der meget at tænke på - ikke mindst når det kommer til mad. Lær mere om, hvad din baby kan spise, find opskrifter og inspiration til nye måltider!

Header Baby - little baby eating

Artikel

I gang med smagsportioner

Et barn som trives og vokser som det skal, behøver ingen anden mad udover modermælk eller erstatning før 6 måneders alderen. Tidligst fra 4 måneders alderen kan du begynde at tilbyde små smagsportioner, og starte med at give barnet små smagsoplevelser. 4-6 måneders alderen er et godt tidspunkt for barnet at begynde at smage på maden, fordi dit barn kan vænne sig til rigtig mad, i smag, konsistens og lugt, i små skridt, parallelt med amning eller flaske.

Rigtig mad, til børn

Oplev Sempers sortiment inden for børnemad, grød, drikke, mellemmåltider og meget mere.

Se alle produkter

Omtanke i fokus

Skål med Sempers gröt och blåbär

Renere råvarer skal du lede længe efter!

Børnemad er underlagt en lov med meget strengere regler end for almindelige fødevarer. Vi kalder det børnemadskvalitet. Selvfølgelig kræver det den største omhu fra os alle, der laver børnemad til de små. Og det synes er godt!

Pappa på vallmofält med barn

Sådan arbejder vi med bæredygtighed

Vores mission er at give madglæde til vores forbrugere ved at drage fordel af det gode i naturen. Derfor har vi også høje mål og ambitioner, når det gælder både bæredygtighed og socialt og etisk ansvar. Læs om Sempers bæredygtighedsarbejde her.