Grødpinde til baby - Opskrift fra Semper Børnemad
STEP fingermad

Opskrift - Grødpinde med grøntsager

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Grødpinde til mellemmåltid er normalt et vinderkoncept blandt de små! Vi laver disse grødpinde med et twist af rodfrugter og smagfulde krydderier som persille og dild. Pindene er perfekte til små hænder at holde og er også rige på jern.

  • Tilberedningstid
    40 minutter
  • Portioner
    7-8 grødpinde
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 180 °C. 

  2. Bland alle ingredienser til en dej. Evt mix med en håndmixer, hvis du vil have havregrynene findelt. 

  3. Tryk aflange stænger af dejen, ca 7–8 stk, ud på en bageplade med bagepapir. 

  4. Bages midt i ovnen i cirka 20 minutter til de har fået farve og gennemstegte indeni. Mærk efter med en strikkepind eller lignende, at de er tørre indeni. 

  5. Lad afkøle og server. Grødpindene kan opbevares ved stuetemperatur i 1-2 dage i en plastikpose/boks eller fryses med det samme og tages op af fryseren efter behov. 

    Tip! Dyp grødpindene i grøntsagspuréerne fra STEP-metoden for en endnu mere smagfuld smagsoplevelse.

    Du skal være opmærksom på at babyer på 6-12 måneder kan tåle gennemsnitligt ét måltid pr. dag, lavet med bagepulver. Hvis baby får mad med bagepulver to gange den ene dag, og ingen den næste dag, er det også helt fint. Det er det samlede indtag over længere tid, der tæller. Årsagen er at bagepulver indeholder salt.

    En STEP-mærket opskrift! 

    Vores STEP-mærkede opskrifter indeholder en stor mængde grønne ingredienser og er rige på smage, som er gode for små børn at øve sig på. Opskrifterne er omhyggeligt sammensat til at imødekomme børns ernæringsbehov og passe på vores planet. Læs mere om STEP-mærket og forskningen bag >> 

Bruges i opskriften
Havregrød mild & naturel fra 4 måneder - Semper Børnemad

HAVREGRØD MILD & NATUREL