Fremtidens gode madvaner

Vi hjælper dig!

Gå på opdagelse i vores smagemetode, grønnere babymad med grøntsager og bælgfrugter samt vores nye velsmagende STEP-opskrifter, til dig der vil tilberede babymaden selv. 

Få børn til at elske grøntsager ved at prøve flere smage i begyndelsen af deres madrejse. For de mindste børn er der en smart metode til smagsintroduktion, der kan gøre din baby til en rigtig grøntsagselsker! 

Efter den første introduktion, og når dit barn skal begynde at prøve mere mad, hjælper vi dig med nye spændende opskrifter, grønnere måltider og tips til at tage med dig på rejsen mod mere bæredygtige spisevaner. 

STEP-metoden, interview med familien

Artikel

Forskningen bag STEP

STEP er et program og en metode, som er udviklet af Semper. Metoden er baseret på et studie (OTIS – Optimeret overgangskoststudie) gennemført på Institut for Klinisk Videnskab ved Umeå Universitet. Formålet var at afdække, hvordan man gennem tidlig og systematisk introduktion af frugt og grønt efterfulgt af en nordisk kost rig på grøntsager, frugt, fisk og kornprodukter kan bidrage til at skabe et godt grundlag for sunde madvaner hos små børn. Studiet koncentrerede sig om lokale råvarer for på længere sigt at finde en bedre kost også ud fra et bæredygtighedsperspektiv.