Om os

Vores vision

Vi mener, at mad skal være god og naturlig uden kunstige tilsætningsstoffer, og at børn og voksne med forskellige behov for mad og ernæring skal føle sig trygge ved det, de spiser.

Semper har eksisteret siden 1939. Det hele begyndte, da Ninni Kronberg opfandt en metode til at tørre mælk, så det blev til pulver. I dag er børnemad, glutenfri produkter og modermælkserstatning vores primære områder – og vores kerne er god og næringsrig mad. Vores produkter er udviklet i samarbejde med læger, ernæringseksperter, forskere og smagsdommere.

Ordet Semper betyder altid, og vores filosofi er altid at blive lidt bedre. I over 80 år har vi stræbt efter at lave rigtig god mad til børn og voksne, som har særlige behov. Vi er stolte af vores resultater og vores historie, men vi hviler ikke på laurbærrene. I stedet stræber vi altid efter at udvikle og forbedre os. 

Familj äter frukost vid sommarstugan en solig sommardag

Artikel

Sempers historie

Det hele begyndte, da Ninni Kronberg opfandt en måde at tørre mælk på. Hendes opfindelse er grundlaget for nutidens Semper. Mælk fandtes i overflod, og ved at tørre den, så den blev til pulver, kunne man bedre udnytte naturens ressourcer. Det svenske landbrugsministeriet betragtede opfindelsen for så vigtig, at den blev tildelt statsstøtte på betingelse af, at der blev dannet et svensk selskab for at realisere opfindelsen. Den svenske entreprenør doktor Axel Wenner-Gren troede på idéen og startede virksomheden Svenska Mjölkprodukter AB i 1939 – det, som senere blev til Semper. Den første mælkepulverfabrik blev startet i Kimstad, Östergötland i Sverige.