Ispinde til babyer - Opskrift fra Semper Børnemad
STEP fingermad

Opskrift - Ispinde med bær og grøntsager

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Nem opskrift på hjemmelavet og sukkerfri is med både bær og grøntsager. Perfekt som et kølende mellemmåltid til små børn! Isen er ikke kun velsmagende, men også rig på jern. Velegnet til baby fra 6 måneder og opefter.

 • Tilberedningstid
  15 minutter
 • Portioner
  Ca. 6-8 is (afhængig af størrelsen på isformene)
 • Sværhedsgrad
  Nem
Gem opskrift

Sådan gør du:

 1. Blend alle ingredienser til en jævn dej i en røremaskine. Evt spæd op med lidt mere mælk/havredrik, hvis isen bliver for tyk. Konsistensen er lidt grynet og er god for baby, der skal vænne sig til forskellige teksturer. 

 2. Fordel i isforme, gerne med et godt håndtag til babyer, silikone pop-up forme eller frysesikre skåle. Hvis baby er 8 måneder, kan du tage nogle ekstra bær, som du deler og stikker i isformene, inden du fryser isen ned.

 3. Tag isen ud et stykke tid inden servering og lad den tø lidt op (til den har en blødere konsistens). Og så er det bare at nyde!  

   

  En STEP-mærket opskrift! 

  Vores STEP-mærkede opskrifter indeholder en stor mængde grønne ingredienser og er rige på smage, som er gode for små børn at øve sig på. Opskrifterne er omhyggeligt sammensat til at imødekomme børns ernæringsbehov og passe på vores planet. Læs mere om STEP-mærket og forskningen bag >>

Bruges i opskriften
Havregrød mild & naturel fra 4 måneder - Semper Børnemad

HAVREGRØD MILD & NATUREL