Fortsæt med gode madvaner
Efter den første smagsintroduktion, og når dit barn skal begynde at spise mere rigtig mad, hjælper vi dig med nye spændende opskrifter, grønnere måltider og tips til at tage med dig på rejsen mod mere bæredygtige spisevaner.
FIngermad ifølge STEP
Fortsæt din STEP-rejse sammen med os. Disse velsmagende og fingervenligebabymadsopskrifter er baseret på forskning i, hvordan man får børn til at spise flere grøntsager og er lavet af Ulrica Johansson, forsker, diætist og gastronom.
Nye opskrifter fra 6 måneder og op
Prøv helt nye opskrifter til babyer fra 6 måneder, fra 8 måneder og fra 12 måneder og opefter! De STEP-mærkede opskrifter stammer alle fra det samme forskningsstudie, som STEP smagemetoden er baseret på og udmærker sig ved det høje indhold af grøntsager, rodfrugter og lækre smage, som er gode for barnet at vænne sig til. I opskrifterne kommer proteinet også fra bælgfrugter - Godt for både kroppen og planeten.
Hvad betyder det, at en opskrift er STEP-mærket?
STEP-mærkede opskrifter er unikke, fordi de er bæredygtige, og næringsindholdet opfylder små børns behov for udvikling og vækst. Opskrifterne er rige på grøntsager og nordiske råvarer, og flere indeholder bælgfrugter og er derfor en god start på en klimasmartere vej frem.
Børn har ikke brug for så meget protein (som du tror)!
Protein er i dag et varmt emne i medierne og på sociale medier. Ikke så mærkeligt, da protein er vigtigt for både vækst, immunforsvar og for at reparere celler. Hvad alle måske ikke kender, er forskellen på protein og protein. Og det er også almindeligt, at lade små børn spise for meget protein.
Grønnere babymad i butikkerne
Det skal være nemt at spise grønt! Vi opdaterer vores sortiment med økologiske måltider og mellemmåltider med flere grøntsager og bælgfrugter, samt smagsvarianter med et nordisk touch!