Far og baby læser pegebog

Fortsæt med gode madvaner

Efter den første smagsintroduktion, og når dit barn skal begynde at spise mere rigtig mad, hjælper vi dig med nye spændende opskrifter, grønnere måltider og tips til at tage med dig på rejsen mod mere bæredygtige spisevaner.

Grødpinde til baby - Opskrift fra Semper Børnemad

FIngermad ifølge STEP

Fortsæt din STEP-rejse sammen med os. Disse velsmagende og fingervenligebabymadsopskrifter er baseret på forskning i, hvordan man får børn til at spise flere grøntsager og er lavet af Ulrica Johansson, forsker, diætist og gastronom.

Prøv opskrifter på fingermad
Spækbræt med løg og gulerødder

Nye opskrifter fra 6 måneder og op

Prøv helt nye opskrifter til babyer fra 6 måneder, fra 8 måneder og fra 12 måneder og opefter! De STEP-mærkede opskrifter stammer alle fra det samme forskningsstudie, som STEP smagemetoden er baseret på og udmærker sig ved det høje indhold af grøntsager, rodfrugter og lækre smage, som er gode for barnet at vænne sig til. I opskrifterne kommer proteinet også fra bælgfrugter - Godt for både kroppen og planeten. 
 

Se alle de nye opskrifter
STEP-opskrift fra Semper Børnemad

Hvad betyder det, at en opskrift er STEP-mærket?

STEP-mærkede opskrifter er unikke, fordi de er bæredygtige, og næringsindholdet opfylder små børns behov for udvikling og vækst. Opskrifterne er rige på grøntsager og nordiske råvarer, og flere indeholder bælgfrugter og er derfor en god start på en klimasmartere vej frem. 

Læs om hvad STEP-mærket betyder
Barn der holder nyopgravede gulerødder med top

Børn har ikke brug for så meget protein (som du tror)!

Protein er i dag et varmt emne i medierne og på sociale medier. Ikke så mærkeligt, da protein er vigtigt for både vækst, immunforsvar og for at reparere celler. Hvad alle måske ikke kender, er forskellen på protein og protein. Og det er også almindeligt, at lade små børn spise for meget protein. 

Læs mere om børn & protein
Grønnere mad - en grønnere planet!

Vores vision for fremtidens babymad

Vores vision er, at alle børn skal have mulighed for at vokse og udvikle sig, gennem en livslang kærlighed til mad, der gør godt for både sundheden og kloden. Vores børn er fremtiden, så vores mad skal bidrage til en god fremtid for dem.

Læs mere om vores vision

Grønnere babymad i butikkerne

Det skal være nemt at spise grønt! Vi opdaterer vores sortiment med økologiske måltider og mellemmåltider med flere grøntsager og bælgfrugter, samt smagsvarianter med et nordisk touch!