Barn äter Oat bowl på utflykt

Vores vision

Vi hos Semper er her af en grund: vi synes, at alle har ret til god mad. Naturlig god mad uden mærkelige tilsætningstoffer. Børn og voksne med særlige mad- og næringsbehov skal kunne føle sig trygge ved det, de spiser.

Mad med omtanke

Vi er stolte af at få lov til at arbejde med noget så vigtigt som børn. Vi lytter til forældrene, forsøger at forstå udfordringerne i hverdagen og hjælper gerne til, hvis vi kan. Det gør vi, fordi det betyder noget for os.

Tryghed fra første bid

Vi er stolte af, at vi ved en hel del om, hvad små børn har brug for til at få en god start. Vi har egne ernæringseksperter, samarbejder med svenske forskere, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

Gode madvaner fra begyndelsen

Vi er stolte af, at vi laver god og sund mad. Vi laver mad med en smag og konsistens, som er tilpasset de mindste og tilbyder et bredt sortiment, der vækker nysgerrighed og madglæde.

Ingen hokus-pokus

Vi er stolte af, at vi bruger de bedste råvarer, der findes, når vi laver vores mad. Havre fra svenske gårde, mælk fra køer, som græsser ude, og frugt, som vokser langsomt, men naturligt. Med nøje udvalgte ingredienser og skånsom tilberedning, udnytter vi det bedste fra naturen.

Mamma och baby med lila haklapp
Mormor och morfar med sitt barnbarn