En baby som griner

Eksperter sammen

Som forælder er du ekspert på dit barn. Du ved, at en bestemt grimasse betyder, at din baby er sulten, og at en særlig lyd betyder, at trætheden banker på. Du er eksperten i ballade, hygge og leg. Du er den, dit barn stoler på, ser op til og gerne vil være tæt på.

Og mens du er alt det, er vi her. Vi ved alt om babymad, inklusive mælkefedt, fosfolipider og glykoproteiner, så du kan fokusere på alt det andet.

Du som forælder og vi hos Semper er eksperter sammen, for dit barns skyld.

Kosten tidligt i livet har stor betydning, også for livet som voksen.
En baby og en pakke Allomin 2
En baby på puslebordet og en pakke Allomin 2
En baby på armen og en pakke Allomin 2

Anbefalingen er udelukkende at amme børn op til 6 måneder og derefter indføre smagsportioner under fortsat amning. For nogle fungerer amning med det samme, mens det for andre kan tage lidt længere tid.

Uanset om barnet ammes eller ej, er måltidet et godt tidspunkt for tæt samvær. Tilskudsblanding kan gives som et supplement til modermælk eller i stedet for modermælk fra baby er 6 måneder.

Catharina Tennefors - Semper Børnemad

Derfor er Sempers produkter baseret på svensk forskning

Svensk forskning i spædbørnsernæring er verdensledende. Derfor synes vi i Semper, at det er vigtigt at samarbejde med svenske forskere.

- Kosten tidligt i livet har stor betydning, også for livet som voksen. Vi arbejder på konstant at udvikle vores fødevarer baseret på de nyeste forskningsresultater. Derfor er det vigtigt for os både at følge aktuel forskning på området og også være med til at drive ernæringsforskningen videre gennem forskellige kliniske studier, siger Catharina Tennefors, direktør for forskning og udvikling hos Semper.

Se alle vores Allomin 2

Til de mindste og til små, følsomme maver  Her kan du se hele vores sortiment af tilskudsblandinger til baby i alderen fra 6 måneder. 

En far med baby på armen

Fem tips når du giver flaske

Uanset om dit barn ammes eller får tilskudsblanding, kan der være tidspunkter, hvor flaske er nødvendig. Her er vores bedste tips:

  1. Sid eller lig i en behagelig stilling.
  2. Placer babys krop tæt på dig, gerne hud mod hud, men lad barnets hoved ligge højere. Hvis du har babys hoved på din arm, kan du bruge en pude under armen for at undgå store belastninger af arm og skulder.
  3. Sørg for, at måltidet foregår i rolige og beroligende omgivelser.
  4. Lad baby sætte tempoet. Nogle børn spiser langsomt, andre spiser hurtigere. Lad også baby bestemme mængden. Dit barn vil tydeligt vise dig ved for eksempel at dreje hovedet væk, når det er tid til at stoppe. Pres aldrig barnet til at spise og smid altid rester fra flasken ud.
  5. Hav tålmodighed og tro på dig selv. At give mælk med sutteflaske kan føles svært i starten, men øvelse gør mester. Stol på dig selv – du ved, hvad der er bedst for dit barn.

Få flere tips om at give flaske.

Du som forælder og vi hos Semper er eksperter sammen, for dit barns skyld.
Baby på mors skulder - Semper Børnemad
Baby der spiser med ske

Fedtskolen

Mange ved, at fedt giver kroppen energi. Men fedt har mange flere funktioner i kroppen. Det isolerer og beskytter indre organer og er vigtigt for udviklingen af ​​hjernen, nervesystemet og immunsystemet, for blot at nævne nogle få. Spændende, ikk? læs mere om fedt i Sempers fedtskole.

Spørg Sarah

Har du spørgsmål om babys mad? Vores ernæringsekspert har stor erfaring med ernæring. Send dit spørgsmål og modtag et personligt svar inden for 48  timer (hverdage eksklusive helligdage).

Allomin 2 i tre varianter fra Semper Børnemad

Til alle små maver

Allomin 2 Syrnet SensiSoft indeholder citronsyre, hvilket gør, at mange oplever at varianten kan være mildere for maven. Allomin 2 SensiPro+ indeholder også citronsyre og er desuden beriget med probiotika i form af den patenterede mælkesyrebakterie L.reuteri Protectis®, samme probiotika som i Semper dråber med mælkesyrebakterier.