BabySemp 2 produkter

Allomin 2 bliver til BabySemp 2

Hos Semper ønsker vi at skabe et endnu stærkere link til vores Semper-brand, som I allerede kender og har tillid til. Derfor vil alle Allomin 2 produkterne skifte navn til BabySemp 2.

-    Nyt navn, samme formel 

Vi har glædet os meget til at dele en nyhed med jer! I 2024 har Allomin 50-års jubilæum i Danmark, og i forbindelse med vores jubilæum ønsker vi at tage et nyt skridt ind i fremtiden. Vi ønsker at modernisere vores modermælkserstatningsmærke og skabe et endnu stærkere link til vores Semper-brand, som I allerede kender og har tillid til. Derfor vil alle Allomin-produkterne skifte navn til BabySemp.

Vi forstår, at navneændringer kan vække spørgsmål og måske lidt bekymring. Derfor vil vi gerne forsikre jer om, at selvom navnet ændrer sig, forbliver vores kerneværdier og engagement uændrede. BabySemp vil fortsat være jeres pålidelige partner i at sikre, at børn, der ikke ammes, får den bedste start på livet.

BabySemp 2 pakke inden i en Allomin 2 pakke

Det første, I vil bemærke i forbindelse med denne navneændring, er, at alle Allomin-pakker i butikkerne fra midt i juni vil være påført en sticker med informationen om, at produktet skifter navn til BabySemp. Vi ved, hvor vigtigt det er for jer at kunne genkende de produkter, I kender, og derfor vil pakkernes udseende forblive uændret. Vigtigst af alt, formlen på produktet, som I og forældrene kender og elsker, forbliver præcis den samme. 
 

I september tager vi næste skridt og alle vores erstatninger i butikkerne vil hedde BabySemp.

Alle Allomin produkter får nye navne: 

Allomin 1    BabySemp 1
Allomin 1 Syrnet SensiSoft    BabySemp 1 SensiSoft Syrnet/Lemolac
Allomin 1 SensiPro+    BabySemp 1 SensiPro+
drikkeklar Allomin 1    drikkeklar BabySemp 1
Allomin 2    BabySemp 2 SensiSoft Syrnet/Lemolac
Allomin 2 Syrnet SensiSoft    BabySemp 2 SensiSoft Syrnet/Lemolac
Allomin 2 SensiPro+    BabySemp 2 SensiPro+
drikkeklar Allomin 2    drikkeklar BabySemp 2

Vi glæder os til at fortsætte denne rejse sammen med jer og alle forældrene under det nye navn BabySemp. Er du i tvivl om noget? Tøv ikke med at kontakte os på sundhedspersonale@semper.dk