Pappa på vallmofält med barn

Derfor bygger Sempers produkter på svensk forskning

Svensk forskning i ernæring til spædbørn er verdens førende. Derfor synes vi i Semper, at det er vigtigt at samarbejde med svenske forskere.

Catharina Tennefors - Semper Barnmat

På Semper vælger vi det sikre frem for det usikre

Da vores mad er til de aller yngste, er det ekstra vigtigt, at de indeholder det rigtige ernæringsindhold, så din baby vokser og udvikler sig som den skal. I det første leveår tredobler barnet sin vægt og hjernen udvikler sig hurtigt. 

- Da små børn spiser så meget mad pr. kilo kropsvægt, er det også vigtigt, at maden ikke unødigt den lille krop belaster og ikke indeholder rester af pesticider, tungmetaller eller skimmeltoksiner. Det er stærkt reguleret i børnemadslovgivningen, som vi i Semper følger nøje, siger Catharina Tennefors, forsknings- og udviklingsdirektør hos Semper.

Flere samarbejder med forskere

I Semper er vi stolte over, at vi har produktion i Sverige. Det giver vores forældre en tryghed at vide, hvor produkterne kommer fra. En anden måde at garantere kvaliteten af ​​vores mad på er at samarbejde med førende svenske forskere inden for ernæring. - Vi arbejder konstant på at udvikle vores mad baseret på de nyeste forskningsresultater. Derfor er det vigtigt for os både at følge den aktuelle forskning inden for området og også være involveret i at drive ernæringsforskning frem gennem forskellige kliniske studier, siger Catharina Tennefors.

Svensk forskning - Semper Barnmat

Sådan arbejder vi med forskning hos Semper:

Sempers har et videnskabelig råd. Her tager vi aktuelle spørgsmål op, der diskuteres indenfor forskningen. I dag samarbejder Semper med forskere, primært ved Umeå Universitet, men også med flere andre universiteter. Resultaterne af det videnskabelige arbejde præsenteres på internationale børnelæge- og ernæringskongresser.