Billede af en planet som bygges op af grøntsager

En sund fremtid for alle!

Der er mange fordele ved at elske og spise mere plantebaseret, specielt bælgfrugter, rodfrugter, frugt og grøntsager. Både for at have det godt, for at få mere bæredygtige spisevaner og ikke mindst for at kunne nyde alle naturens smage. På den anden side er det ikke en selvfølge, at alle børn, eller voksne for den sags skyld, kan lide bitre grøntsager eller syrlige frugter og bær. 

Desværre viser undersøgelser, at alt for få af os spiser varieret nok og plantebaseret mad, som anbefalingerne siger. Hvordan kan man ændre det?  

 

Vores vision for planetens bedste børnemad 

Vores vision er, at alle børn skal have mulighed for at vokse og udvikle sig gennem en livslang kærlighed til mad, der er god for både sundheden og planeten. Vores børn er fremtiden, så vores mad skal være med til at bidrage til en god fremtid for dem. 

Vi er overbeviste om, at det er vigtigt at starte tidligt. At tilbyde en række forskellige smage, ingredienser og teksturer, der vækker barnets nysgerrighed og skaber positive oplevelser om mad tidligt. Vi vil bidrage med hjælp og støtte til alle familier, så flere børn kan opdage og nyde mad, som er godt for dem, både i dag og i morgen. Alle familier skal have mulighed for at få sund fremtid – vi stræber efter at forbedre vores mad til de mindste og vigtigste personer på vores planet. 

Godt og grønt på butikshylden!

Det skal være let at vælge grønt! Vi opdaterer hele tiden vores børnemad på glas med nye og endnu grønnere opskrifter: 

Inez og mor detager i STEP-studiet

Hun ville have mere og mere hver gang

Læs hvordan det gik, da Inez og hendes mor Ida fulgte programmet, da de deltog i OTIS-studiet ved Umeå Universitet.

Mor Ida fortæller
STEP-metoden, deltageren Lykke med målebånd

Se det som en sjov udfordring

Her kan du læse et interview med Lykkes familie, som også deltog i studie. Mor Ronja fortæller hvordan hele familien spise mere varieret nu, takket være den her oplevelse, til trods for at hun selv er ret kræsen, når det gælder mad….

Mor Ronja fortæller