Bærkager til baby - Opskrift fra Semper Børnemad
STEP fingermad

Opskrift - Bærkager i ovnen

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Nem opskrift på bærkager til børn med tranebær og tyttebær. Server som mellemmåltid og lad din baby opdage nye spændende smagsvarianter! Opskriften fra 6 måneder giver lidt mindre tyggemodstand, mens kagerne til baby fra 8 måneder giver den lille mund lidt mere at arbejde med.

  • Tilberedningstid
    40 minutter
  • Portioner
    Ca. 12 stykker
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Til baby mellem 6–8 måneder:

  1. Tænd ovnen på 180 °C. 

  2. Blend alle ingredienser til en jævn dej i en røremaskine.

  3. Hæld dejen i et ovnfast fad (ca. 30x20 cm) beklædt med bagepapir. 

  4. Bages midt i ovnen i ca. 15–20 min. Mærk med en strikkepind eller lignende, at kagen er færdigbagt. 

  5. Lad afkøle og skær i små firkanter. Kan opbevares i køleskabet i 1-2 dage eller frys ned i mindre portioner. 

    Tip! Top kagen med frugtpuré fra fx STEP-metoden.

Til baby fra 8 måneder:

  1. Tænd ovnen på 180 °C. 

  2. Blend alle ingredienserne (undtagen bærrene) i en blender til en glat dej. 

  3. Hæld dejen i et ovnfast fad (ca. 30x20 cm) beklædt med bagepapir. Drys bærrene på og rør lidt rundt med en gaffel. 

    OBS! Hvis du bruger havtorn: Husk, at de indeholder kerner, når de drysses hele på kagen i opskriften til baby fra 8 måneder. 

  4. Bages midt i ovnen i ca 15–20 min. Mærk med en strikkepind eller lignende, at pandekagen er færdigbagt.

  5. Lad afkøle og skær i små firkanter. Kan opbevares i køleskabet i 1-2 dage eller frys ned i mindre portioner. 

    Tip! Top kagen med frugtpuré fra fx STEP-metoden.

     

     

    En STEP-mærket opskrift! 

    Vores STEP-mærkede opskrifter indeholder en stor mængde grønne ingredienser og er rige på smage, som er gode for små børn at øve sig på. Opskrifterne er omhyggeligt sammensat til at imødekomme børns ernæringsbehov og passe på vores planet. Læs mere om STEP-mærket og forskningen bag >>