Semper grød

Vi er eksperter i grød

Nul ud af ti børn er interesserede i grødens næringsindhold. Derfor står vi for grøden! Når du vælger grød fra Semper, vælger du et produkt du kan stole på er beriget med alle de næringsstoffer, som voksende børn har brug for. Fik vi nævnt, at den også smager godt?

Grød i forskellige varianter fra Semper Børnemad

Ikke hvilken som helst grød!

Når du serverer grød fra Semper, kan du være tryg ved, at den indeholder alt, hvad dit barn har brug for. Vores grød indeholder masser af næringsstoffer, vitaminer og mineraler såsom jern. Jern er meget vigtigt for børn i vækst. En portion Sempergrød dækker en tredjedel af barnets daglige behov for jern. Og der er flere fordele:

  • Kan spises når som helst på dagen, da den er ernæringsmæssigt komplet!
  • De fleste børn elsker grød for den gode smag og konsistens.
  • Indeholder fibre.
  • Kan serveres både varm og kold.

Læs mere om at begynde med grød
En portion Semper grød indeholder alle de næringsstoffer et voksende barn har brug for.
Semper grød

Beriget til barnets bedste

De vitaminer og mineraler vi beriger vores grød med, er specielt udvalgte, fordi de er særlig vigtig for børns udvikling. Disse vitaminer og mineraler kan du finde i al grød fra Semper.

Jern bidrager til den normale udvikling af børns intellekt. De første 4-6 måneder har din baby sin egen forsyning af jern, men når det er ved at være brugt, skal vi fylde det op. Med for eksempel jernberiget vælling eller grød!

Kalcium hjælper din babys knogler med at vokse ordentligt. Vi ønsker, at de arme og ben skal holde i mindst 80-90 år!

Jod er vigtigt for udviklingen af ​​nervesystemet og bidrager til børns normale vækst. To deciliter Sempervælling indeholder omkring en tredjedel af den mængde jod, dit barn har brug for dagligt.

D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion og hjælper kroppen med at optage kalcium. 

Se Sempers grød

Velafbalanceret, mættende og tilpasset børns behov. Vi er stolte af vores grød, og der er mange forskellige varianter at vælge imellem.

Making porridge

Skal jeg tilsætte ekstra fedtstof til Semper grød?

Nej, det er kun hjemmelavet grød, man skal tilsætte ekstra fedtstof. Sempers grød er komplette måltider og indeholder alt hvad barnet har brug for til at vokse og udvikle sig. 

Flere spørgsmål & svar om grød
Little kid running, parent in the background

Grødklempose – perfekt til mellemmåltid

De fleste børn elsker vores grødklemposer for den gode frugt- og bærsmag og den cremede konsistens. Semper grødklemposer indeholder en række vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler som fx kalcium og C-vitamin og det vigtige jern. En Semper grødklempose dækker en femtedel af barnets daglige behov for jern. Velegnet som mellemmåltid eller som supplement til et måltid. Men der er endnu flere fordele:

  • Indeholder mindst 50 % grød, og resten frugt, bær eller grøntsager.
  • Semper grødklemposer er selvfølgelig uden tilsat sukker, så de indeholder kun naturligt indhold af sukker fra råvarerne.
  • Klemposen er praktisk og velegnet både derhjemme og på tur.

Prøv Semper grødklemposer

God, mættende og praktisk at tage med. Beriget med jern, jod, kalcium, zink og vitamin C. Altid uden tilsat sukker og kun med et naturligt indhold af sukker!