Bag glutenfrit

Sempers bager, Jonas, giver gode tips til glutenfri bagning

Jeg hedder Jonas Rabo og er bager hos Semper Glutenfri. Jeg har siden jeg var lille elsket at bage og nu udvikler jeg glutenfrie produkter og opskrifter i vores lille bageri hos Semper. Du finder flere af produkterne på butikshylden og mine favoritopskrifter finder du her på hjemmesiden.

Her deler jeg mine bedste tips til, hvordan man bager glutenfrit, men også hvordan man kan maksimere smagen på vores færdige produkter, såsom vores brød og kager.

Hvad er dine bedste tips? Tag dine billeder med @semperglutenfridanmark, så deler vi inspiration og tips med hinanden!

Bread
Glutenfri quinoaboller

Artikel

Glutenfri boller

Skønne, glutenfri og hjemmebagte boller er noget af det bedste, der findes – en morgenmadsklassiker som er lige så god på udflugten som på den lange spadseretur!

Med Sempers glutenfri melblandinger får du en smidig dej, der er nem at arbejde med, til dine boller. Men en glutenfri bolledej kan godt blive noget løsere og mere klæbrig end en almindelige bolledej, og det kan derfor være fristende at tilsætte mere melblanding. Det skal du ikke gøre – hold dig til opskriften. Jo mindre mel du tilsætter, desto saftigere og luftigere bliver bollerne.