Artikel
Vores 7 bedste tips til bagning uden gluten
Vores bager Jonas deler et par tips om, hvad man skal være opmærksom på for at få et godt resultat, når man bager glutenfrit
Sempers bager, Jonas, giver gode tips til glutenfri bagning
Jeg hedder Jonas Rabo og er bager hos Semper Glutenfri. Jeg har siden jeg var lille elsket at bage og nu udvikler jeg glutenfrie produkter og opskrifter i vores lille bageri hos Semper. Du finder flere af produkterne på butikshylden og mine favoritopskrifter finder du her på hjemmesiden.
Her deler jeg mine bedste tips til, hvordan man bager glutenfrit, men også hvordan man kan maksimere smagen på vores færdige produkter, såsom vores brød og kager.
Hvad er dine bedste tips? Tag dine billeder med @semperglutenfridanmark, så deler vi inspiration og tips med hinanden!
Artikel
Vores bager Jonas deler et par tips om, hvad man skal være opmærksom på for at få et godt resultat, når man bager glutenfrit
Artikel
Det er sjovt at bage brød! Og med Sempers melmix er det også nemt at bage glutenfri brød.
Artikel
Alle typer af fejringer bliver lidt festligere med en rigtigt god lagkage – og allerhelst med en glutenfri lagkagebund bagt på glutenfrit mel. Med vores forskellige bageblandinger kan du nemt byde på chokoladelagkage, daimlagkage eller en prinsesselagkage – helt uden gluten!
Artikel
At lave sin egen pizza er både sjovt og rigtigt lækkert. Alle ved jo, at en hjemmelavet pizza smager bedst. At samle familien og venner om at bage pizza sammen er hyggeligt og socialt – og så kan alle vælge deres egne favoritter at toppe pizzaen med.
Med en glutenfri pizzabund får du en sund pizza, som du ved, at alle dine gæster kan spise. Desuden smager den lige så godt som en almindelig pizzabund.
Artikel
At bage glutenfri med Sempers forskellige melmix – en slags glutenfri mel – gør bagningen både nemmere og enklere. Vi har et bredt sortiment af mel- og bagemix, som hjælper dig til at bage hurtigt, glutenfrit og ikke mindst utroligt godt.
Artikel
Skønne, glutenfri og hjemmebagte boller er noget af det bedste, der findes – en morgenmadsklassiker som er lige så god på udflugten som på den lange spadseretur!
Med Sempers glutenfri melblandinger får du en smidig dej, der er nem at arbejde med, til dine boller. Men en glutenfri bolledej kan godt blive noget løsere og mere klæbrig end en almindelige bolledej, og det kan derfor være fristende at tilsætte mere melblanding. Det skal du ikke gøre – hold dig til opskriften. Jo mindre mel du tilsætter, desto saftigere og luftigere bliver bollerne.