Om semper_glutenfri

Om Semper

Hos Semper er vi stolte af, at forbrugere stoler på os og er trygge ved, at vores produkter er helt glutenfri. Vi har en høj kompetence inden for ernæring og lægger stor vægt på forskning og udvikling. Det er nu 25 år siden Semper lancerede de første glutenfrie produkter, og vi brænder stadig for at forbedre vores produkter og konstant udvikle vores sortiment.

Fri for gluten

At kunne nyde god mad er en af ​​livets store fornøjelser. Du fortjener at leve et godt, glutenfrit liv, og med os bliver det sjovere. Vi vil give alle muligheden for et bedre glutenfrit liv - hver dag!

Glutenfrie alternativer fra Sverige

I Sempers eget testkøkken eksperimenterer vi i tæt samarbejde med forbrugere og diætister med forskellige opskrifter og varianter. Her udvikler vi nye opskrifter og melblandinger, og i dag har vi et stort udvalg af brød, morgenmadsprodukter, pasta, kager, kiks, snacks og melblandinger til alle former for madlavning og bagning. Vi mener, at alle skal have ret til at vælge mellem mange forskellige smage - ved alle tidspunkter på dagen.