Pappa och son bakar glutenfritt bröd

Om Semper Glutenfri

I 1991 blev vores første glutenfri produkter lanceret under Semper-mærket. I dag tilbyder vi et bredt sortiment, der løbende udvikles og forfines baseret på faglig ekspertise og erfaring - gode glutenfri produkter klar til at imødekomme morgendagens behov.

Et sikkert og glutenfrit valg siden 1991

Med 30 års erfaring er vi trygge ved at sige, at vi har den viden og ekspertise, der er nødvendig for at producere glutenfri produkter af højeste kvalitet. I produktionsanlægget i Götene fremstilles vores glutenfri blandinger og i vores eget bageri i Korsnäs, Falun, bages vores knækbrød. Sortimentet omfatter alt fra traditionelt og sprødt knækbrød i forskellige varianter til bløde boller, pasta, morgenmadsprodukter og gode kager. Målet er at være en del af både hverdag og fest og at tilbyde en bred vifte af glutenfri produkter med et generøst udvalg af smagsvarianter.

Knækbrødsproduktion i Korsnäs
Produktion af glutenfri knækbrød

Et sortiment der løbende udvikles & tilpasses

I tæt samarbejde med forbrugere og diætister prøver vi nye opskrifter og tester produkter i Sempers eget prøvebageri og køkken. Her producerer vi nye produkter og melmix, der har bidraget til det store sortiment. Et sortiment, der giver vores forbrugere mulighed for et godt glutenfrit liv – hver dag!