Glutenfri pizza

Bag glutenfri pizza

At lave sin egen pizza er både sjovt og rigtigt lækkert. Alle ved jo, at en hjemmelavet pizza smager bedst. At samle familien og venner om at bage pizza sammen er hyggeligt og socialt – og så kan alle vælge deres egne favoritter at toppe pizzaen med.

Med en glutenfri pizzabund får du en sund pizza, som du ved, at alle dine gæster kan spise. Desuden smager den lige så godt som en almindelig pizzabund.

Sådan får du en sprød pizzabund

Alle, som på et tidspunkt har lavet deres egen pizzadej, ved, at det godt kan være lidt kringlet. Da en glutenfri pizzadej desuden har en noget løsere konsistens, kan det være en god idé at brede pizzadejen ud med en dejskraber på bagepapiret. Lad pladen blive varm i ovnen, inden du løfter bagepapiret med pizzaen over. Dermed får du en tynd og sprød pizzabund, som desuden ikke hænger fast i pladen.

Måske skal du prøve en glutenfri pizzaopskrift allerede i aften? God fornøjelse med din hjemmelavede pizza!

 

Glutenfri pizzabund

GLUTENFRI PIZZA

Klassiske italienske smagsnoter i fin harmoni. Passer perfekt til en romantisk middag med rødternet dug og levende lys.Stolte svenske og italienske smagstraditioner i skøn forening. En enkel opskrift, der smager så fuglene synger.

Vis mig opskriften!
glutenfri pizza med to fyld

GLUTENFRI KNÆKBRØDSPIZZA MED TO FORSKELLIGE SLAGS FYLD

Stolte svenske og italienske smagstraditioner i skøn forening. En enkel opskrift, der smager så fuglene synger.

Gå til opskriften her!
Hvis du vil lave din egen pizzadej, kan du gøre lidt ekstra ud af den. Glutenfri pizzadej efter vores opskrift kan også fryses!
Glutenfri pizza

GLUTENFRI PIZZADEJ

Den bedste pizza er den hjemmelavede pizza – og det er slet ikke svært at lave sin egen pizzadej. Det er desuden en hyggelig aktivitet, du kan lave i køkkenet sammen med venner og familie, hvor man hver især kan toppe sin egen glutenfri pizzabund med sine yndlingstoppings

Vis opskriften!

Psst!

Har du ikke tid til at lave din egen pizzadej?
Køb vores glutenfri pizzabunde