Bag glutenfri pizza
At lave sin egen pizza er både sjovt og rigtigt lækkert. Alle ved jo, at en hjemmelavet pizza smager bedst. At samle familien og venner om at bage pizza sammen er hyggeligt og socialt – og så kan alle vælge deres egne favoritter at toppe pizzaen med.
Med en glutenfri pizzabund får du en sund pizza, som du ved, at alle dine gæster kan spise. Desuden smager den lige så godt som en almindelig pizzabund.
Sådan får du en sprød pizzabund
Alle, som på et tidspunkt har lavet deres egen pizzadej, ved, at det godt kan være lidt kringlet. Da en glutenfri pizzadej desuden har en noget løsere konsistens, kan det være en god idé at brede pizzadejen ud med en dejskraber på bagepapiret. Lad pladen blive varm i ovnen, inden du løfter bagepapiret med pizzaen over. Dermed får du en tynd og sprød pizzabund, som desuden ikke hænger fast i pladen.
Måske skal du prøve en glutenfri pizzaopskrift allerede i aften? God fornøjelse med din hjemmelavede pizza!
Hvis du vil lave din egen pizzadej, kan du gøre lidt ekstra ud af den. Glutenfri pizzadej efter vores opskrift kan også fryses!
Psst!
Har du ikke tid til at lave din egen pizzadej?
Køb vores glutenfri pizzabunde