Glutenfri melblandinger

Bag med glutenfri melmix

At bage glutenfri med Sempers forskellige melmix – en slags glutenfri mel – gør bagningen både nemmere og enklere. Vi har et bredt sortiment af mel- og bagemix, som hjælper dig til at bage hurtigt, glutenfrit og ikke mindst utroligt godt.

 

Glutenfri bakning med Semper Mixer

Vej altid dine ingredienser for at få det bedste resultat.

Mix: 1 dl vejer ca. 55 g

Mix Fiber: 1 dl vejer ca. 55 g

Fin Mix: 1 dl vejer ca. 60 g

Grov Mix: 1 dl vejer ca. 55 g

Boghvede & Teff Mel: 1 dl vejer ca 60 g

Del gerne dine opskrifter med #semperGF, så vi sammen kan sprede glutenfri mad og bageglæde!

Hvilken glutenfri melmix skal jeg bruge?

Lys melmix: Mix og Fin Mix

En fin lys melmix passer til både sødt bagværk, vafler og lyst brød. Semper Mix er en rigtig klassiker, som gør det nemt og enkelt at bage glutenfrit- Måske er det verdens bedste chokoladekage du kan bage med Semper Mix - prøv selv. Vil du bage laktosefri og uden tilsat hvedestivelse skal du vælge Semper Fin Mix. Prøv fx vores populære jordbærkage eller chocolate chips cookies

Grov melmix: Mix med Fiber og Grov Mix 

Vores grove melmix indeholder extra fibre og passer derfor både til fiberrigt brød, tærte og pizza. Mix med Fiber er perfekt til at bage vores populære tærtebund og saftige bollerGrov Mix er til dig som udover at bage glutenfri også vil bage laktisefri og uden tilsat hvedestivelse. Har du prøvet opskriften på vores gode pizzadej?

Glutenfri pandekager

Bag med Boghvede & Teff

Et af de nyeste medlemmer i vores sortiment er Boghvede & Teff Mel, som udover at være glutenfri og laktosefri hverken er tilsat hvedestivelse eller sukker. Med Boghvede & Teff Mel kan du bage sprøde pandekager, en himmelsk god æbletærte og meget mere. Desuden er det en god mix til et skønt og saftigt glutenfri brød. 

Vores klassiker Pofiber - til bedre bagværk

Pofiber har positive egenskaber til praktisk taget al bagning og madlavning. Ved effektiv at binde store mængder væske bliver amden og brødet både sundere og mere saftigt. Da Pofiber er neturalt i smag, lugt og farve kan den også bruges i lyst brød og kager. Pofiber fungerer også som rasp til at drysse formen med, som panering og i fars. Et ekstra plus er at Pofiber også bidrager med gode kostfibre! Prøv fx det her store, lyse, glutenfri brød!