Spørgsmål og svar_glutenfri

Spørgsmål og svar

Vi ved, at der sommetider kan være mange spørgsmål, og derfor har vi samlet de mest almindelige spørgsmål og svar på samme sted. Vi håber, at du finder svar på dit spørgsmål! 

Fika med glutenfria kakor från Semper

Kager & Kiks

Spørgsmål: Kan kagerne fryses?

Svar: Ja, kagerne kan fryses ligesom andre kager (dog ikke Brunkager). 

Her kan du få svar på flere almindelige spørgsmål om vores glutenfri kager og kiks

 

Semper Knäckebröd, glutenfritt hårdknäcke

Knækbrød

Spørgsmål: Kan man spise Sempers knækbrød, hvis man er veganer?
Svar: Alle vores knækbrød på det danske marked er på nuværende tidspunkt (april 2022) egnet til veganere, undtagen "Knækbrød" varenr: 5679.

Flere spørgsmål og svar om Semper knækbrød kan findes her

Gör din egen lasagne med Semper Lasagneplattor

Pizza & Pasta

Spørgsmål: Indeholder pastaen æg?

Svar: Taglieatelle indeholder æg. Øvrige pastaprodukter indeholder ikke æg, men læs altid ingredienslisten på emballage, da opskriften kan ændre sig.

Se alle spørgsmål og svar om glutenfri pizza og pasta.

Baka glutenfritt med Sempers glutenfria mixers

Mix

Spørgsmål: Hvad betyder "ren havre"?

Svar: Ren Havre er havre som er fri for indblanding af hvede, korn og rug. Havren specialhåndteres fra såning, dyrkning, tærskning og fremstilling, så havren ikke blandes med andre kornsorter. Derfor er ”ren havre” glutenfri. 

Her kan du få svar på flere spørgsmål vedrørende Semper Mix.

Semper Rostbröd, en perfekt frukost

Brød

Spørgsmål: Hvor kan jeg finde Sempers brød i butikken?

Svar: Vores frosne brød finder du i fryseafdelingen og vores friskebrød ligger på den glutenfri hylde eller ved den de andre brød

Her kan du får svar på flere typiske spørgsmål om vores glutenfri brød

Semper glutenfria flingor, en perfekt start på dagen

Øvrige

Spørgsmål: Er der gluten i hvedestivelse?

Svar: Nej, den hvedestivelse Semper bruger er glutenfri og den overholder kravene til glutenfri produkter. Vi bruger glutenfri hvedestivelse i nogle af vores produkter, fordi hvedestivelse generelt har bedre bageegenskaber end tilsvarende glutenfri stivelse, som fx. ris-, majs-, og kartoffelstivelse

Er du nysgerrig efter at lære mere om gluten? Andre spørgsmål og svar om vores glutenfri sortiment kan findes her.