GF_header_glutenfri_lasagne

Pizza og Pasta

Bliv klogere på Sempers glutenfri pizza og pasta!

Spørgsmål: Når jeg koger pasta bliver den geléagtigt og klumpet. Hvad gør jeg forkert?

Svar: Når man koger pasta, er det vigtigt at koge i rigeligt med vand. 

Spørgsmål: Indeholder pastaen æg?

Svar: Tagliatelle indeholder æg. Øvrige pastaprodukter indeholder ikke æg, men læs altid ingredienslisten på emballage, da opskriften kan ændre sig.

Spørsmål: Hvilket laktoseindhold har Sempers Pizzabunde?

Svar: Laktoseindholdet i en Pizzabund er 3,5g/100g. 

Spørsmål: Hvorfor kan I ikke lave pizzabunde uden hvedestivelse?

Svar: Pizzabundende er lavet af hvedestivelse, fordi vi synes, det giver den bedste pizzabund og fordi fyldet "hænger" bedre fast. Hvedestivelse giver bedre bageegenskaber.

Spørgsmål: Hvordan lykkes jeg med lasagnen?

Svar: Tilberedningstiden for lasagne er mellem 40-45 minutter. Efter at lasagnen er taget ud af ovnen, er det bedst at lade den stå 10-12 minutter, før den serveres. Så tykner lasagnen lidt og pastaen bliver desuden lidt blødere. For at lykkes bedst med bechamelsaucen, bør den være relativt tynd- Der skal være godt med bechamel- og kødsauce for at der er nok væske til at pastaen bliver tilberedt som den skal.