Pizza og Pasta
Bliv klogere på Sempers glutenfri pizza og pasta!
Spørgsmål: Når jeg koger pasta bliver den geléagtigt og klumpet. Hvad gør jeg forkert?
Svar: Når man koger pasta, er det vigtigt at koge i rigeligt med vand.
Spørgsmål: Indeholder pastaen æg?
Svar: Tagliatelle indeholder æg. Øvrige pastaprodukter indeholder ikke æg, men læs altid ingredienslisten på emballage, da opskriften kan ændre sig.
Spørsmål: Hvilket laktoseindhold har Sempers Pizzabunde?
Svar: Laktoseindholdet i en Pizzabund er 3,5g/100g.
Spørsmål: Hvorfor kan I ikke lave pizzabunde uden hvedestivelse?
Svar: Pizzabundende er lavet af hvedestivelse, fordi vi synes, det giver den bedste pizzabund og fordi fyldet "hænger" bedre fast. Hvedestivelse giver bedre bageegenskaber.
Spørgsmål: Hvordan lykkes jeg med lasagnen?
Svar: Tilberedningstiden for lasagne er mellem 40-45 minutter. Efter at lasagnen er taget ud af ovnen, er det bedst at lade den stå 10-12 minutter, før den serveres. Så tykner lasagnen lidt og pastaen bliver desuden lidt blødere. For at lykkes bedst med bechamelsaucen, bør den være relativt tynd- Der skal være godt med bechamel- og kødsauce for at der er nok væske til at pastaen bliver tilberedt som den skal.