Quinoa glutenfri knækbrød

Bedst før, ofte god efter

Som forbruger kan du stole på, at Sempers glutenfri produkter er af god kvalitet med en bedst-før-dato. Ofte er de gode og fuldt spiselige selv efter det. Ved at kigge, dufte og smage kan du vurdere, om maden er spiselig, selv efter at bedst-før-datoen er overskredet.

Et rødt stempel hvor der står "Often good after best before date".
Ristet brød og sandwich med pålæg

Nyt mærke på vores glutenfri produkter

Med mærket "ofte god efter bedst før dato" vil vi opfordre folk til at se, lugte og smage vores mad, inden den smides ud.

Nogle tips!

  • Brød, der ser godt ud og dufter godt, kan med fordel ristes eller varmes i ovn/mikroovn for at blive blødere.
  • Knækbrød, der er blevet lidt blødt på grund af fugt, kan ristes i ovnen for at blive sprødt igen.
Glutenfri brød fra Semper

Hvordan vi i Semper arbejder for at mindske madspild

Vi i Semper arbejder aktivt for at mindske madspild – frem for alt ved at mindske risikoen for spild i produktionslinjerne, men også ved at sikre, at produkter, der er tæt på bedst-før-datoen, udbydes til salg i kanaler, der har specialiseret sig i dette. Vi arbejder også på at have en effektiv produktionsplanlægning, så der ikke opstår unødigt spild i opstarts- og lukkeperioden af ​​produktionen og sikrer, at spildet går til dyrefoder- og brændstofproduktion.