Knækbrødsbageriet - Semper Glutenfri

Knækbrødsbageriet

Sprødt og godt siden 1991.

Hos Semper har vi i over 30 år udviklet knækbrød. Glutenfri, sprøde knækbrød, hvor kvalitet, tradition og innovation har været oplagte ingredienser siden starten.

Sempers bager Jonas Rabo bager glutenfrit i køkkenet

Tradition & fornyelse

Med bagermester Jonas Rabo i spidsen testes og udvikles nye knækbrødsopskrifter i vores testbageri på Semper, og derefter bliver opskrifterne med hjælp fra vores erfarne bagere på Knækbrødsbageriet tilpasset storproduktion. Jonas har stor erfaring med produktudvikling, viden om råvarer og ernæring og lægger stor vægt på nøje udvalgte ingredienser, der både gavner produktets smag og er gode for helbredet.

Knækbrød er trendy og stort i Norden og fås i utrolig mange smagsvarianter, men de opskrifter jeg udvikler bliver selvfølgelig påvirket af min personlige smag.

Jonas fortsætter:
- Først og fremmest bestræber jeg mig på at producere traditionelt knækbrød i en glutenfri udgave. Nye smagsvarianter og trendy ingredienser gør arbejdet ekstra interessant. Da jeg sørger for, at vores glutenfri knækbrød også kan indgå i en sund kost, er jeg altid omhyggelig med at vælge ingredienser, som både giver en god sammensætning af næringsstoffer og en god smag.

- Vores forbrugere har i dag god viden om, at vitaminer og mineraler er vigtige i kosten. For at Sempers knækbrød kan være lige så gode kilder til B-vitaminer og jern som almindeligt knækbrød, er mange af opskrifterne beriget med disse næringsstoffer.

Sempers vision med Knækbrødsbageriet er at tilbyde et velafbalanceret udvalg af knækbrød af høj kvalitet til vores forbrugere. Uden at gå på kompromis med smagen!

Glutenfri knækbrød fra Semper Glutenfri

Glutenfri knækbrød med mange fordele

  • 100 % har højt fiberindhold.
  • 83 % er uden tilsat sukker eller Lavt sukkerindhold.
  • 25 % er Nøglehulsmærket.
  • 67 % er beriget med vitaminer og mineraler.
  • 92 % af vores knækbrød er FODMAP-venlige.
  • Alle vores produkter er produceret efter kvalitetsstandarder for glutenfri produktion og certificeret af det Svenske Cøliakiforbund. 

           

Sempers knækbrødsbageri
Sempers glutenfri knækbrødsbageri i Korsnäs

Knækbrød fra Semper

Vælg mellem forskellige smagsvarianter – selvfølgelig helt glutenfrit!

Jonas afslører hemmeligheden bag det saftige Quinoaknækbrød.