Glutenfri hindbærhuler
Kager og sødt

Glutenfri hindbærgrotter

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Nemme glutenfri Hindbærgrotter.

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    1 plade, ca. 28 kager
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200 ° C.

  2. Mål melmix, sukker, bagepulver, salt og vaniljesukker af. Skær stuetemperatur smør i mindre stykker og tilsæt det.

  3. Arbejd sammen til en smuldrende dej, gerne i en foodprocessor.

  4. Tilsæt 1 ½ spsk vand og rør igen indtil dejen er glat.

  5. Lad gerne dejen hvile i 10 minutter, så den bliver nemmere at håndtere. Form derefter dejen til en rulle og del den i cirka 28 stykker. Form til kugler og læg dem i små muffinsforme (ca. 5 cm) på en bageplade. Det er også muligt at lægge direkte på bagepapir, men så vil kagerne flyde lidt, når de bages.

  6. Lav et hul i hver kage, fx med en finger. Fordel marmeladen i kagerne.

  7. Bages midt i ovnen i cirka 15 minutter til de får en flot farve. Lad køle helt af på bagepladen.

Bruges i opskriften
Semper Glutenfri Mix en glutenfri melblanding

MIX GLUTENFRI