Glutenfri hindbærgrotter
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Nemme glutenfri Hindbærgrotter.
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
1 plade, ca. 28 kagerSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du:
Sæt ovnen på 200 ° C.
Mål melmix, sukker, bagepulver, salt og vaniljesukker af. Skær stuetemperatur smør i mindre stykker og tilsæt det.
Arbejd sammen til en smuldrende dej, gerne i en foodprocessor.
Tilsæt 1 ½ spsk vand og rør igen indtil dejen er glat.
Lad gerne dejen hvile i 10 minutter, så den bliver nemmere at håndtere. Form derefter dejen til en rulle og del den i cirka 28 stykker. Form til kugler og læg dem i små muffinsforme (ca. 5 cm) på en bageplade. Det er også muligt at lægge direkte på bagepapir, men så vil kagerne flyde lidt, når de bages.
Lav et hul i hver kage, fx med en finger. Fordel marmeladen i kagerne.
Bages midt i ovnen i cirka 15 minutter til de får en flot farve. Lad køle helt af på bagepladen.