Glutenfri pandekager med laksefyld
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Glutenfri og hurtig opskrift på lækre pandekageruller med skønt laksefyld.
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
4-5 portionerSværhedsgrad
Nem
Pandekager
Hæld Semper Fin Mix eller Semper Mix i en skål sammen med salt.
Smelt smør og lad det afkøle.
Tilsæt mælk til meldblandingen lidt ad gangen og pisk sammen til du har en dej uden klumper.
Tilsæt letpisket æg og afslut med smørret.
Steg pandekagerne i smør.
Laksefyld
Skær laksen i små terninger, og læg den i en skål.
Bland laksen med creme fraiche, dild, purløg og citronsaft. Gem lidt krydderurter og en citronbåd til pynt.
Smag til med salt & peber.
Fordel fyldet på 4-5 pandekager, og rul pandekagerne sammen. Drys lidt finthakket dild og purløg over og pynt med citron.
Vil du lave veganske pandekager?
Udskift mælken med plantedrik eller vand. Smør kan erstattes med mælkefri margarine eller fx kokosolie.Tip!
Hvis du bruger plantedrik, så tilsæt 1-2 spsk sukker eller honning til dejen. Det giver pandekagerne en mere gyldenbrun farve.
Flere tips:
Hvis du har dej tilovers kan den sagtens stå på køl til næste dag.