Glutenfri pastasalat med Sempers Penne Tricolore
Nemme retter

Glutenfri pastasalat

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

En perfekt pastasalat på en varm sommerdag eller som picnic. Ved at bruge salciccia er krydderierne næsten klar fra start, en smart genvej til en farverig og velsmagende middag.

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    4
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du:

  1. Sæt ovnen på 200°C.

  2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

  3. Rist peberfrugterne i ovnen, cirka 15 minutter, indtil de er bløde. Lad afkøle i cirka 10 minutter. Skræl peberfrugten og fjern kernehuset.

  4. Steg pølsekødet med hvidløg i olivenolie. Tilsæt peberfrugt i strimler og salvie.

  5. Tilsæt den kogte pasta og bland. Smag til med salt og peber.

Bruges i opskriften
Penne Tricolore, glutenfri och trefärgad pasta

PENNE TRICOLORE