Glutenfri bønnebrød
Brød og boller

Glutenfri bønnebrød

Anmeldelser

(2 votes)

(2 votes)

Et lækker mørkt brød. Pakket med sunde frø, bønner, svesker og krydderier. Sundt og godt!

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    1 brød
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Bland frø og boghvede i en skål og tilsæt lagen fra dåsen med de kogte bønner. Bland sammen.

  2. Tjek at sveskerne er fri for sten. Blend sveskerne og de afdryppede bønner til en fin masse.

  3. Kom samtlige ingredienser i køkkenmixeren og rør i mindst 3 minutter. Kom herefter dejen over i en 2 liters brødform, hvis bund og sider er dækket med bagepapir. Jævn dejens overflade. Drys med lidt havre, som du trykker let ned i dejen, så det sidder fast.

  4. Lad dejen hæve i 30-40 minutter. Sæt ovnen på 175° C, når halvdelen af tiden er gået. Bag brødet i ca. 1 ½-2 timer. Brødet skal være mindst 98°C i midten.

  5. Vend brødet ud af formen og lad det køle af på en bagerist med et viskestykke over i mindst 4 timer.

Bruges i opskriften
Bovete_Teff_Mjol_400x600

BOGHVEDE & TEFF MEL