Glutenfri boller
Brød og boller

Glutenfri boller

Anmeldelser

(55 votes)

(55 votes)

Når du længes efter hjemmebagte boller, skal du gribe til denne opskrift. Dejligt bløde og luftige, nemme at bage, da de ikke kræver så mange ingredienser (ikke æg og mælk). Vi tør godt love, at disse boller hurtigt bliver en favorit, for hvem siger nej tak til boller, der er færdige på 1 time?

  • Tilberedningstid
    60 minutter
  • Portioner
    10 stk
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 230° C

  2. Hæld lunkent vand i en skål, og opløs gæren heri.

  3. Tilsæt olie, salt og derefter Semper Mix med fiber, men gem 2 spsk. til senere. Arbejd dejen sammen i 5 minutter i en køkkenmaskine med dejkrog.

  4. Form 10 runde boller ved hjælp af koldt vand på hænderne, og pudr mel over.

  5. Lad dem hæve i 30 minutter under et klæde, og snit dem evt. med en skarp lille kniv.

  6. Bag derefter bollerne midt i ovnen i ca. 15 minutter, indtil de har en fin gylden farve.

Bruges i opskriften
Glutenfria saftiga kanelbullar

MIX MED FIBER