Glutenfri boller #65
Anmeldelser
(57 votes)
(57 votes)
Når du længes efter hjemmebagte boller, skal du gribe til denne opskrift. Dejligt bløde og luftige, nemme at bage, da de ikke kræver så mange ingredienser (ikke æg og mælk). Vi tør godt love, at disse boller hurtigt bliver en favorit, for hvem siger nej tak til boller, der er færdige på 1 time?
Tilberedningstid
60 minutterPortioner
10 stkSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 230° C
Hæld lunkent vand i en skål, og opløs gæren heri.
Tilsæt olie, salt og derefter Semper Mix med fiber, men gem 2 spsk. til senere. Arbejd dejen sammen i 5 minutter i en køkkenmaskine med dejkrog.
Form 10 runde boller ved hjælp af koldt vand på hænderne, og pudr mel over.
Lad dem hæve i 30 minutter under et klæde, og snit dem evt. med en skarp lille kniv.
Bag derefter bollerne midt i ovnen i ca. 15 minutter, indtil de har en fin gylden farve.