Glutenfri quinoaboller
Brød og boller

Glutenfri boller med quinoa

Anmeldelser

(14 votes)

(14 votes)

Nu er det blevet let at bage dejlige morgen- eller frokostboller med brødmixen Havre & Quinoa.

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    6-9
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 240° C.

  2. Bland gær, salt og brødmix i en skål (gem 30 ml af melblandingen)

  3. Tilsæt lunkent vand (37° C). Bland i 1 min. Tilsæt olie og fortsæt med at blande i 3-4 min.

  4. Lad dejen hvile i 5 minutter.

  5. Kom de sidste 30 ml melblanding ud på bordet, så det er lettere at arbejde med dejen.

  6. Form dejen til 8-10 boller.

  7. Tip! Vådgør her hænderne for en lettere bagning

  8. Kom bagepapir på bagepladen.

  9. Pensl bollerne generøst med vand blandet med olie. Dæk dem med film og lad stå i 35 min.

  10. Bag bollerne i midten af ovnen i 20 min.

Bruges i opskriften
Oat & Quinoa Bread Mix, en brödmix för bakning

OAT & QUINOA MIX