Bag glutenfri brød med quinoa
Brød og boller

Glutenfri brød med quinoa

Anmeldelser

(15 votes)

(15 votes)

Nu er bagning let. Tilsæt bare salt, vand og olie og få en stor dejlig dej at bage med.

  • Tilberedningstid
    1 time
  • Portioner
    1
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 240° C.

  2. Bland gær, salt og brødmix i en skål (gem 30 ml af melblandingen)

  3. Tilsæt lunkent vand (37° C). Bland i 1 min. Tilsæt olie og fortsæt med at blande i 3-4 min.

  4. Lad dejen hvile i 5 minutter.

  5. Form dejen til et stort brød.

  6. Tip! Gør hænderne våde, så er det lettere at forme dejen

  7. Kom bagepapir på bagepladen.

  8. Pensl dejen generøst med vand blandet med olie. Dæk den med film og lad stå i 35 minutter.

  9. Bag brødet i ovnens nedre del i 35 minutter. Lad det derefter køle af under et viskestykke.

Bruges i opskriften
Oat & Quinoa Bread Mix, en brödmix för bakning

OAT & QUINOA MIX