Glutenfri burgerboller
Brød og boller

Glutenfri burgerboller

Anmeldelser

(19 votes)

(19 votes)

En god burger starter altid med et godt brød. Her er vores bidrag til en bedre burgerverden!

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    16 stk.
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Smelt smørret, tilsæt vandet og lad det køle af til ca. 37° C.

  2. Rør gær og Pofiber ud i væsken. Tilsæt salt og ælt Mix eller Grov Mixblandingen ind i dejen, gem 1 ½ dl til senere. Lad dejen hæve i ca. 30 minutter.

  3. Ælt dejen. Form dejen til 16 burgerboller og kom dem på en plade med bagepapir. Prik bollerne med en gaffel og lad dem hæve i ca. 20 minutter. Sæt ovnen på 250° C.

  4. Pensl med varmt vand, drys med sesamfrø.

  5. Bag i ovnen i ca. 10 minutter.

Bruges i opskriften
Semper Pofiber, glutenfritt bakhjälpmedel

POFIBER

Semper Grov Mix, glutenfri och grov mjölmix

GROV MIX