Hjemmebagte & glutenfri burgerboller
Brød og boller

Glutenfri burgerboller

Anmeldelser

(20 votes)

(20 votes)

En god burger starter altid med et godt brød. Her er vores bidrag til en bedre burgerverden!

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    16 stk.
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Smelt smørret, tilsæt vandet og lad det køle af til ca. 37° C.

  2. Rør gær og Pofiber ud i væsken. Tilsæt salt og ælt Mix eller Grov Mixblandingen ind i dejen, brug gerne dejkroge eller røremaskine i mindst 3-4 minutter. Gem 1 ½ dl til senere. Lad dejen hæve i ca. 20 minutter.

  3. Kom lidt melmix på hænderne og arbejd dejen sammen. Form dejen til 16 burgerboller og læg dem på en plade med bagepapir. Prik burgerbollerne med en gaffel og lad dem hæve til dobbelt størrelse, ca. 45 minutter, gerne under plastfilm eller et rent viskestykke. Sæt ovnen på 250° C.

  4. Pensl med varmt vand, drys med sesamfrø.

  5. Bag i ovnen i ca. 10 minutter.

Bruges i opskriften
Semper Pofiber, glutenfritt bakhjälpmedel

POFIBER

Semper Grov Mix, glutenfri och grov mjölmix

GROV MIX