Glutenfri focaccia - Opskrift fra Semper Glutenfri
Brød og boller

Glutenfri focaccia

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Her er en nem opskrift på lækker glutenfri focaccia med olivenolie, maldonsalt og frisk rosmarin.

  • Tilberedningstid
    80 minutter
  • Portioner
    Ca. 12 stykker
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Rør gær og surdej ud i lunt vand. Hvis du ikke har en surdej, kan du nøjes med gær.

  2. Tilsæt olie, salt og glutenfri melmix. Saml dejen med hænderne og lad dejen hæve i ca. 15 minutter.

  3. Hæld dejen ud i en bageform 30x40 cm beklædt med bagepapir, og lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter.

  4. Dryp olivenolie over dejen og drys med maldonsalt, sorte oliven og frisk rosmarin.

  5. Bages midt i ovnen ved 210 grader i ca. 25 minutter.

  6. Vend brødet ud af fromen, afkøl og skær i ca. 12 stykker. Velbekomme!

Bruges i opskriften
Semper Fin Mix en glutenfri melblanding

FIN MIX