Glutenfri focaccia
Anmeldelser
(1 votes)
(1 votes)
Her er en nem opskrift på lækker glutenfri focaccia med olivenolie, maldonsalt og frisk rosmarin.
Tilberedningstid
80 minutterPortioner
Ca. 12 stykkerSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Rør gær og surdej ud i lunt vand. Hvis du ikke har en surdej, kan du nøjes med gær.
Tilsæt olie, salt og glutenfri melmix. Saml dejen med hænderne og lad dejen hæve i ca. 15 minutter.
Hæld dejen ud i en bageform 30x40 cm beklædt med bagepapir, og lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter.
Dryp olivenolie over dejen og drys med maldonsalt, sorte oliven og frisk rosmarin.
Bages midt i ovnen ved 210 grader i ca. 25 minutter.
Vend brødet ud af fromen, afkøl og skær i ca. 12 stykker. Velbekomme!