Brød og boller
Glutenfri formbrød
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Er du på jagt efter en nem opskrift på formbrød? Her er et nemt og lækkert brød! Godt til alt fra morgenbordet til nattens ostemad.
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
2 stkSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Rør gær og honning i vand. Tilsæt melmix (gem 1 spsk til) og de øvrige ingredienser. Rør sammen til en jævn og smidig dej, gerne i en røremaskine, ca. 3 minutter.
Fordel dejen i to smurte brødforme (2 x 1 l). Glat overfladen med meldryssede hænder og lad brødene hæve ildækket ved stuetemperatur til dobbelt størrelse, ca. 30 minutter.
Sæt ovnen på 250° C.
Pensl med vand og bages i ovnen i ca 30 minutter.
Vend brødene ud på en bagerist og lad afkøle helt.