Grove glutenfri boller
Brød og boller

Glutenfri grove boller

Anmeldelser

(211 votes)

(211 votes)

Forgyld din morgen med vores grove, glutenfri boller med honning. Vil du lave verdens bedste boller? Et tip er at prøve at blande lidt hakkede nødder eller kerner i dejen. Med disse glutenfri boller får du garanteret succes ved morgenbordet.

  • Tilberedningstid
    60 minutter
  • Portioner
    10 stk
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 230° C

  2. Bland lunt vand med gær i en skål, og rør, indtil gæren er opløst.

  3. Tilsæt salt, olie, honning og Semper Grov Mix, og bland i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 4 minutter, indtil alt er godt blandet.

  4. Form 10 boller ved hjælp af koldt vand på hænderne.

  5. Lad bollerne hæve i ca. 25 minutter, og drys derefter lidt mel på, og snit bollerne.

  6. Bag dem midt i ovnen i ca. 20 minutter, til de har fået en fin gylden farve.

  7. Tip! Varier ved at blande lidt hakkede nødder eller kerner i dejen.

Bruges i opskriften
Semper Glutenfri Grov Mix en glutenfri grov melblanding

GROV MIX