Glutenfri gulerodsbrød
Brød og boller

Glutenfri gulerodsbrød

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Bage glutenfri gulerodsbrød Saftigt brød, der smager godt med en lagret ost eller god marmelade. Vælg selv om du vil bage ét stort brød eller flere små kuvertbrød.

  • Tilberedningstid
    1 time
  • Portioner
    20 brød
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Varm vand og olie til 37° C. Rør gæren ud i heri.

  2. Tilsæt gulerødder, boghvedeflager, sirup og salt. Kom melblandingen i og rør rundt til en jævn masse.

  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 minutter.

  4. Sæt ovnen på 250° C.

  5. Ælt dejen godt og kom den på en plade med bagepapir i små klatter. Dejen skal være løs. Lad dejen hæve tildækket i ca. 10 minutter.

  6. Bag i ovnen i ca. 10 minutter.

Bruges i opskriften
Semper Grov Mix, glutenfri och grov mjölmix

GROV MIX

Semper Mix Glutenfri, glutenfri och ljus mjölmix

MIX GLUTENFRI