Glutenfri hvidløgsbrød
Brød og boller

Glutenfri hvidløgsbrød

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Lav glutenfri hvidløgsbrød i moderne udgave med mozzarella og persille. Passer både til forret, på buffét eller som tilbehør til suppe. Mums!

  • Tilberedningstid
    30 minutter
  • Portioner
    6 stk
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Forvarm ovnen til 180° C

  2. Bland smør, hvidløg og salt i en skål og smelt det i mikrobølgeovnen. Hak persille og tilsæt det i smørblandingen.

  3. Skær ca. 2 cm tykke sektioner i baguetterne diagonalt og gør det samme i den modsatte retning.

  4. Åben brødet forsigtigt. Fordel smørblandingen og mozzarellaost i brødets revner.

  5. Fordel baguetterne ud på en bageplade med bagepapir. Læg et stykke folie over.

  6. Bag baguetterne i ovnen i ca. 15 minutter.

  7. Tag folien af og lad baguetterne brunes i ca 5.-10 minutter.

  8. Serveres direkte fra ovnen med godt tilbehør.

Bruges i opskriften
Glutenfri Minibaguetter fra Semper Glutenfri

MINIBAGUETTER