Brød og boller
Glutenfri hvidløgsbrød
Anmeldelser
(1 votes)
(1 votes)
Lav glutenfri hvidløgsbrød i moderne udgave med mozzarella og persille. Passer både til forret, på buffét eller som tilbehør til suppe. Mums!
Tilberedningstid
30 minutterPortioner
6 stkSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 180° C
Bland smør, hvidløg og salt i en skål og smelt det i mikrobølgeovnen. Hak persille og tilsæt det i smørblandingen.
Skær ca. 2 cm tykke sektioner i baguetterne diagonalt og gør det samme i den modsatte retning.
Åben brødet forsigtigt. Fordel smørblandingen og mozzarellaost i brødets revner.
Fordel baguetterne ud på en bageplade med bagepapir. Læg et stykke folie over.
Bag baguetterne i ovnen i ca. 15 minutter.
Tag folien af og lad baguetterne brunes i ca 5.-10 minutter.
Serveres direkte fra ovnen med godt tilbehør.