Brød og boller

Glutenfri knækbrød med quinoa

Anmeldelser

(2 votes)

(2 votes)

Knasende sprøde knækbrød lavet på vores glutenfri melblanding med havre & quinoa.

  • Tilberedningstid
    45 min
  • Portioner
    1-2 portioner
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 240° C.

  2. Bland gær, salt og brødmix i en skål (gem 30 ml af melblandingen)

  3. Tilsæt lunkent vand (37° C). Bland i 1 min. Tilsæt olie og fortsæt med at blande i 3-4 min.

  4. Lad dejen hvile i 5 minutter.

  5. Del dejen i 3 dele. Spred dem ud til firkanter (40 x 30 cm) på et stykke bagepapir.

  6. Tips! Strø dine favorit frø og krydderier over og pres ned med en kagerulle.

  7. Kom bagepapiret over på en bagepladen.

  8. Pensl dejen med vand.

  9. Bag i midten af ovnen i 8 minutter. Åbn ovnlugen lidt i et par sekunder og bag færdigt i yderligere 2 minutter til det er gyldent.

  10. Tip! Bag yderligere på 100° C, hvis du vil have det mere sprødt.

Bruges i opskriften
Oat & Quinoa Bread Mix, en brödmix för bakning

OAT & QUINOA MIX