Brød og boller
Glutenfri lyst brød
Anmeldelser
(16 votes)
(16 votes)
Dette glutenfri brød bliver hurtigt en favorit. Det lyse brød er ikke bare utroligt godt, men også meget nemt at bage – færdigt på en time. Resultatet er et perfekt og luftigt brød, som passer til både morgenmad og som madbrød.
Tilberedningstid
60 minPortioner
1 brødSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 240° C.
Hæld lunkent vand i en skål, smuldr gæren i, og rør, indtil gæren er opløst.
Tilsæt olie, salt, Pofiber, bagepulver, honning og melblanding, men gem 2 spsk. til senere.
Ælt dejen i ca. 5 minutter i maskinen, indtil den er fast og smidig.
Form dejen til et rundt brød ved hjælp af det sidste mel.
Lad brødet hæve i ca. 20 minutter, og snit den med en skarp kniv.
Bag brødet på nederste rille i ca. 30 minutter.
Tip! Bank på undersiden af brødet, hvis det lyder hult, er det færdigt.