Stort lyst glutenfrit brød
Brød og boller

Glutenfri lyst brød

Anmeldelser

(16 votes)

(16 votes)

Dette glutenfri brød bliver hurtigt en favorit. Det lyse brød er ikke bare utroligt godt, men også meget nemt at bage – færdigt på en time. Resultatet er et perfekt og luftigt brød, som passer til både morgenmad og som madbrød.

  • Tilberedningstid
    60 min
  • Portioner
    1 brød
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 240° C.

  2. Hæld lunkent vand i en skål, smuldr gæren i, og rør, indtil gæren er opløst.

  3. Tilsæt olie, salt, Pofiber, bagepulver, honning og melblanding, men gem 2 spsk. til senere.

  4. Ælt dejen i ca. 5 minutter i maskinen, indtil den er fast og smidig.

  5. Form dejen til et rundt brød ved hjælp af det sidste mel.

  6. Lad brødet hæve i ca. 20 minutter, og snit den med en skarp kniv.

  7. Bag brødet på nederste rille i ca. 30 minutter.

    Tip! Bank på undersiden af brødet, hvis det lyder hult, er det færdigt.

Bruges i opskriften
Semper Fin Mix en glutenfri melblanding

FIN MIX

Semper Pofiber - kartoffelfiber som kan bruges som glutenfri rasp

POFIBER