Glutenfri landbrød i skiver
Brød og boller

Glutenfri nemt landbrød #51

Anmeldelser

(20 votes)

(20 votes)

Bag dit eget landbrød hurtigt og nemt. Vores luftige, nemme landbrød bages uden form på en bageplade. Drys gerne med glutenfri havregryn eller solsikkekerner. Smager super godt som det er, dyppet i lidt god olivenolie eller til hjemmelavede sandwich. Et perfekt brød, ganske enkelt!

  • Tilberedningstid
    90 minutter
  • Portioner
    2 brød
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Varm ovnen til 250 grader.

  2. Opløs gæren i lunt vand, tilsæt olie, salt, honning og Semper Boghvede & Teff mel, men gem ½ dl mel til senere.

  3. Saml dejen i en røremaskine med dejkrog i ca. 5 minutter til du har en jævn og fin dej.

  4. Del dejen i to og form runde brød ved hjælp af lidt mix.

  5. Lad brødene hæve under et rent viskestykke i ca. 30 minutter, drys resten af mixen over brødene og snit dejen men en lille skarp kniv.

  6. Når brødet sættes i ovnen, sænker du temperaturen til 230 grader. Bages midt i ovnen i ca. 25 minutter.

  7. Tip! Drys med fx glutenfri havregryn eller solsikkekerner.

Bruges i opskriften
Bovete_Teff_Mjol_400x600

BOGHVEDE & TEFF MEL