Glutenfri rødbedebrød
Anmeldelser
(0 votes)
(0 votes)
Bagt glutenfri rødbedebrød med dildcremeost. Saftigt brød med spændende smag. Lige så godt som det lyder! Yum! Yum!
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
1Sværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 200° C
Rengør rødebederne, skræl og læg på et stykke papir. Bag rødebederne i ovnen i ca 40 minutter til de er bløde. Lad dem afkøle og blend i en foodprocessor til en jævn puré.
Sæt ovnen på 175° C og klip et bagepapir som passer til brødformen.
Bland de tørre ingredienser til brødet i en skål.
Bland smør, æg, mælk og rødbedepuré i en foodprocessor.
Tilsæt de tørre ingredienser og bland til en jævn dej.
Bland alle ingredienser til flødeosten i en skål.
Fordel 2/3 af rødbededejen i formen. Fordel flødeosten ovenpå rødbededejen. Top med den sidste tredjedel af rødbededejen.
Stik en pind ned i dejen for at lave et mønster så man kan se lidt af den hvide flødeost.
Bag i ovnen i ca 45-50 minutter.