Glutenfri rødbedebrød
Brød og boller

Glutenfri rødbedebrød

Anmeldelser

(0 votes)

(0 votes)

Bagt glutenfri rødbedebrød med dildcremeost. Saftigt brød med spændende smag. Lige så godt som det lyder! Yum! Yum!

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    1
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 200° C

  2. Rengør rødebederne, skræl og læg på et stykke papir. Bag rødebederne i ovnen i ca 40 minutter til de er bløde. Lad dem afkøle og blend i en foodprocessor til en jævn puré.

  3. Sæt ovnen på 175° C og klip et bagepapir som passer til brødformen.

  4. Bland de tørre ingredienser til brødet i en skål.

  5. Bland smør, æg, mælk og rødbedepuré i en foodprocessor.

  6. Tilsæt de tørre ingredienser og bland til en jævn dej.

  7. Bland alle ingredienser til flødeosten i en skål.

  8. Fordel 2/3 af rødbededejen i formen. Fordel flødeosten ovenpå rødbededejen. Top med den sidste tredjedel af rødbededejen.

  9. Stik en pind ned i dejen for at lave et mønster så man kan se lidt af den hvide flødeost.

  10. Bag i ovnen i ca 45-50 minutter.

Bruges i opskriften
Bovete_Teff_Mjol_400x600

BOGHVEDE & TEFF MEL

Semper Havregryn, glutenfria havregryn på ren havre

HAVREGRYN