Squashkage
Brød og boller

Glutenfri squashbrød

Anmeldelser

(3 votes)

(3 votes)

Bag dette glutenfri brød i en rugbrødsform. Passer perfekt til en god suppe eller eftermiddagskaffen, men kan også spises til morgenmad. Squashbrødet er nemt at bage og resultatet bliver fantastisk.

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    1
  • Sværhedsgrad
    Nem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Sæt ovnen på 175° C

  2. Bland æg med vaniljesukker, honning og kokosolie.

  3. Tilsæt squash til æggeblandingen og mix det i en røremaskine.

  4. Bland de tørre ingredienser i en skål.

  5. Tilsæt de tørre ingredienser i røremaskinen og bland til en jævn dej.

  6. Klip bagepapir til så det passer til bageformen.

  7. Bag kagen i ca 50-60 minutter. Stik i den for at se om den er klar, før du tager kagen ud af ovnen.

  8. Tip! Prøv også at bage kagen i mindre forme - så får du squashmuffins. Passer perfekt med en enkel glasur lavet på flødeost.

Bruges i opskriften
Semper Glutenfri Mix en glutenfri melblanding

MIX GLUTENFRI