Brød og boller
Glutenfri squashbrød
Anmeldelser
(3 votes)
(3 votes)
Bag dette glutenfri brød i en rugbrødsform. Passer perfekt til en god suppe eller eftermiddagskaffen, men kan også spises til morgenmad. Squashbrødet er nemt at bage og resultatet bliver fantastisk.
Tilberedningstid
45 minutterPortioner
1Sværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 175° C
Bland æg med vaniljesukker, honning og kokosolie.
Tilsæt squash til æggeblandingen og mix det i en røremaskine.
Bland de tørre ingredienser i en skål.
Tilsæt de tørre ingredienser i røremaskinen og bland til en jævn dej.
Klip bagepapir til så det passer til bageformen.
Bag kagen i ca 50-60 minutter. Stik i den for at se om den er klar, før du tager kagen ud af ovnen.
Tip! Prøv også at bage kagen i mindre forme - så får du squashmuffins. Passer perfekt med en enkel glasur lavet på flødeost.