Brød og boller
Glutenfri toastbrød
Anmeldelser
(14 votes)
(14 votes)
Bag dit eget sprøde, glutenfri toastbrød. Dette brød er et formbrød, hvilket gør det perfekt som toastbrød. Resultatet er et sprødt toastbrød, som du kan spise, som det er, eller du kan riste eller smørstege det.
Tilberedningstid
60 minutterPortioner
1 stort brødSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Sæt ovnen på 230° C.
Bland lunkent vand med gær i en skål, og rør, indtil gæren er opløst.
Tilsæt olie, salt og Semper Mix med fiber, og bland i en køkkenmaskine med dejkrog i ca. 5 minutter, indtil alt er godt blandet.
Smør en brødform, ca. 2,5 l, og drys den med Semper Pofiber, hæld dejen i og top med Semper Pofiber.
Lad den hæve ca. 20 minutter, og bag den så midt i ovnen i ca. 30 minutter.
Tip! Dette brød er helt perfekt som toastbrød. Tilsæt 1 tsk. brødkrydderi for mere smag.