Glutenfri tyttebærbrød
Brød og boller

Glutenfri tyttebærbrød

Anmeldelser

(1 votes)

(1 votes)

Perfekt brød til morgenmad. Nemt at bage, godt med ost.

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    1
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren og rør den ud i vandet.

  2. Tilsæt salt, brødkrydderi og Fiberhusk og rør rundt.

  3. Lad blandingen stå i 10 minutter.

  4. Tilsæt de øvrige ingredienser.

  5. Bland til en dej og lad den stå i 30 minutter under et viskestykke.

  6. Ælt dejen og form den til to runde brød.

  7. Sæt ovnen på 200° C.

  8. Skær tre snit i dem og lad den stå i yderligere 15 minutter.

  9. Bag i ovnen i ca 25 minutter.

Bruges i opskriften
Semper Glutenfri Mix Fiber - en glutenfri melblanding fra Semper med fiber

MIX FIBER

Havregryn 500 gram fra Semper Glutenfri

HAVREGRYN