Glutenfri brunkager
Anmeldelser
(34 votes)
(34 votes)
Opskrift på brunkager smagt til med kanel, ingefær og nelliker. Spis som de er eller sammen med en lækker topping!
Tilberedningstid
1 timePortioner
1 portionSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Mål de tørre ingredienser af. Tilsæt små stykker smør og siruppen. Bland sammen i en foodprocessor, med en elpisker med dejkrog eller brug fingrene til at samle dejen.
Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 30 minutter. Sæt ovnen på 160° C.
Ælt dejen let på køkkenbordet, så den bliver blød og let at forme. Rul dejen tyndt ud, kom lidt mel på køkkenbordet. Stik kagerne ud med småkageforme.
Fordel kagerne på en plade og bag i ca. 10-15 minutter. Lad kagerne køle af inden du smager eller pynter kagerne.
Tip! Lad ikke kagerne blive for mørke i ovnen, det får dem til at smage let brændt.
Vil du bage kager med frosting? Se børnenes bedste glutenfri brunkager.