Bag dine helt egne glutenfri brunkager
Jul

Glutenfri brunkager

Anmeldelser

(32 votes)

(32 votes)

Brunkager smager godt hele året. Nyd dem som de er, pynt med blåskimmelost, eller hvorfor ikke bruge dem som en krydret cheesecakebund?

  • Tilberedningstid
    60 minutter
  • Portioner
    1 portion
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Blend alle ingredienser undtagen vand. Tilsæt herefter 3 spsk. vand, hvis du bruger Boghvede & Teff mel, og rør sammen igen.

  2. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 30 minutter. Sæt ovnen på 160° C.

  3. Ælt dejen let på køkkenbordet, så den bliver blød og let at forme. Rul dejen tyndt ud, kom lidt mel på køkkenbordet. Stik kagerne ud med småkageforme.

  4. Kom kagerne på en plade og bag i ca. 10-15 minutter. Lad kagerne køle af på pladen.

  5. Tip! Lad ikke kagerne blive for mørke i ovnen, det får dem til at smage let brændt.

Bruges i opskriften
Bovete_Teff_Mjol_400x600

BOGHVEDE & TEFF MEL

Semper Fin Mix, en glutenfri mjölmix

FIN MIX