Jul
Glutenfri brunkager
Anmeldelser
(32 votes)
(32 votes)
Brunkager smager godt hele året. Nyd dem som de er, pynt med blåskimmelost, eller hvorfor ikke bruge dem som en krydret cheesecakebund?
Tilberedningstid
60 minutterPortioner
1 portionSværhedsgrad
Mellem
Sådan gør du
Blend alle ingredienser undtagen vand. Tilsæt herefter 3 spsk. vand, hvis du bruger Boghvede & Teff mel, og rør sammen igen.
Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 30 minutter. Sæt ovnen på 160° C.
Ælt dejen let på køkkenbordet, så den bliver blød og let at forme. Rul dejen tyndt ud, kom lidt mel på køkkenbordet. Stik kagerne ud med småkageforme.
Kom kagerne på en plade og bag i ca. 10-15 minutter. Lad kagerne køle af på pladen.
Tip! Lad ikke kagerne blive for mørke i ovnen, det får dem til at smage let brændt.