Glutenfir havregrynskugler med tranebær
Jul

Glutenfri havregrynskugler med tranebær og hvid chokolade

Anmeldelser

(2 votes)

(2 votes)

En lækker fornyelse af en elsket klassiker. Oplagt til juletiden men kan sagtens spises hele året!

  • Tilberedningstid
    45 minutter
  • Portioner
    25 stk
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Blend sukker, vaniljesukker og hakket chokolade til fint pulver i en foodprocessor. Hvis du ikke har en foodprocessor, kan du smelte chokoladen over svag varme.

  2. Tilsæt havregryn og smør, og bland sammen.

  3. Tilsæt tranebær og hakket banan og bland til en dej. Opbevar i køleskabet, ca 30 minutter.

  4. Form dejen til havregrynskugler og rul dem i kokos.

    Tip! Udskift tranebær med andre bær, eksempelvis friske jordbær.