Glutenfir julebrod
Jul

Glutenfri julebrød

Anmeldelser

(2 votes)

(2 votes)

Et saftigt og vidunderligt krydret brød, der dufter af jul, men smager godt hele året rundt.

  • Tilberedningstid
    2 timer
  • Portioner
    2 brød
  • Sværhedsgrad
    Mellem
Gem opskrift

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet. Bland salt, krydderier, olie og sirup.

  2. Tilsæt melet og ælt indtil dejen er glat og smidig, gerne i en røremaskine, ca 3 minutter.

  3. Bland rosiner i dejen

  4. Hæld dejen i to smurte brødforme (2 x 1 l). Glat dejen ud med en ske eller spatel dyppet i madolie. Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur, indtil den er fordoblet i størrelse omkring 60-75 minutter. Forvarm ovnen til 220 ° C.

  5. Bag brødene i bunden af ovnen indtil skorpen får en fin farve, omkring 30-35 minutter.

  6. Læg brødene på risten. Lad dem køle af, indpakket i et viskestykke, mindst et par timer.

Bruges i opskriften
Bovete_Teff_Mjol_400x600

BOGHVEDE & TEFF MEL