Glutenfri pebernødder
Anmeldelser
(29 votes)
(29 votes)
Små, lækre, sprøde kager, som hører julen til. Husk at lave en stor portion, så der er rigeligt til hele december måneds lækkersult.
Tilberedningstid
60 minutterPortioner
70-80 stkSværhedsgrad
Nem
Sådan gør du
Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt kokosmælken.
Bland mel og krydderier og sigt det i dejen. Ælt dejen godt igennem med hænderne til den er ensartet.
Lad den hvile en time på køl.
Rul dejen til kugler, cirka en tsk dej per styk, og læg kuglerne med lidt afstand imellem på en bageplade med bagepapir.
Bag pebernødderne ved 180˚ C i ca 10-12 minutter på ovnens midterste til de er let hævede og gyldenbrune.
Lad dem køle helt af på en rist inden de lægges i en kagedåse.